Aurantium
Aurantium

Bemutatkozás

                                                
     
Az NHR Organic Oils az Egyesült Királyság egyetlen kizárólag bio illóolaj áruháza, amit az Aurantium 2018 szeptemberétől elérhetővé tett számotokra Magyarországon is: nagy izgalom és öröm van bennünk, hogy egy ilyen kivételesen magas minőségű termékcsaládot hozhatunk itthon forgalomba! Az NHR azt vette küldetésének több mint 10 évvel ezelőtt, hogy felkeresse a világ legtisztább, minősített bio illóolajait, amiből jelenleg több mint 100 van a készletükben: ennek egy nagy százaléka most már nálunk is elérhető, de reméljük, hogy idővel teljessé bővítjük majd. 

Az NHR (és az Aurantium) hitvallása egyszerű: minél magasabb minőségű az illóolaj, annál erősebb a terápiás hatása. A jelenleg piacon lévő illóolajok nagy százaléka (amibe több bio termék is beletartozik) nagyon alacsony minőségű, és sokat szintetikus vegyületekkel is kevernek, ami káros lehet. Az ilyen alacsony minőségű illóolajoknak nagyon kevés a gyógyhatásuk (ha van egyáltalán), és pont ez az, ami sokakat szkeptikussá tesz az aromaterápiával kapcsolatban: nem használtak még megfelelően magas minőséget! Ezert ha igazán esélyt szeretnél adni ennek az alternatív terápiának és megtapasztalni a különféle jótékony hatását, akkor egy megbízható forrásból érdemes a legmagasabb minőségű olajokat beszerezni.  

Az NHR kizárólag a legtisztább minősített bio gazdálkodásból nyert növényi összetevőket használ az illóolajaihoz, amik emulgeálószereket, mesterséges színezéket vagy illatanyagot, szintetikus adalékanyagokat, GMO-kat nem tartalmaznak, és amikhez nem végeztek állatkísérleteket. A független minőségi vizsgálatok biztosítják, hogy a legfrissebb és leghatásosabb bio illóolajok jussanak hozzátok a világ minden részéről. Minden olajról van a megfelelő csúcsminőség biztosításához elengedhetetlen teljes gáz kromatográfiai elemzésről tanúsítvány, ami könnyen hozzáférhető és letölthető honlapunkon a termékleírások felett.

 

Az NHR alapítója, Kolinka Zinovieff, egy szakképzett aromaterapeuta, aki a francia L’Institute des Scienses Phytomédicales-ben végzett posztgraduális tanfolyamot, és személyesen felel minden egyes bio illóolaj kiválasztásában, garantálva a következetesen magas minőséget.

Nevünk a keserű narancsfa latin elnevezéséből jött (citrus aurantium), ami egy különleges növénynek számít az aromaterápiában, mivel három teljesen különböző illóolajat lehet nyerni három különböző növényrészéből (virág, levél, termés): narancsfavirág, petitgrain és keserű narancs olajokat - ezzel jelképezve az illóolajok sokrétű felhasználását. 

Reméljük, hogy kedvet kapsz majd elindulni akár ezen az egész életedre kiható úton, és hogy hatékonyan, jó és egyre jobb egészségben fogod majd használni az Aurantium különleges illóolajait. Ha bármi kérdésed volna az aromaterápiával, az illóolajok használatával, illetve a termékeinkkel kapcsolatban, írj nekünk bizalommal az email címünkre, vagy a Facebook oldalunkon.

 

Sok új értékes felfedezést és jó egészéget kíván,

Webáruház készítés