Aurantium
Aurantium

10 ok, hogy miért az Aurantium/NHR

 

#1

Az NHR Organic Oils volt az első olyan cég a világon, ami kizárólag minősített bio illó- és növényi olajokat árul rendkívül széles termékkínálattal – az Aurantium az első Magyarországon. 

#2

Az NHR illóolajok jelenleg az egyik legmagasabb tisztaságúak az egész világpiacon: bio élelmiszer minősítést kaptak az angol hivatalos független minősítő szervezettől, az Organic Soil Associaton-tól, ami azt jelenti, hogy nagy körültekintés mellett belső fogyasztásra is használhatóak. Az NHR kizárólag 100%-osan tiszta, minősített növényi összetevőket használ a termékeiben. 

#3

A piacon kapható illóolajok nagy százaléka alacsony minőségű, ezert terápiás hatásuk nagyon korlátozott, vagy egyáltalán nincs. Ha tőlünk vásárolsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy maximálisan kedvező fizikai és pszichológiai hatást fogsz elérni az NHR bio illóolajokkal. 

#4

Az NHR Organic Oils egy családias cég, ahol az illóolajak minőségénél minden apró részletre odafigyelnek. Az olajok kiválasztása egy nagyon hosszas, aprólékos munkafolyamat eredménye, ami a borkóstoláshoz hasonlítható: több száz mintát vizsgálnak be a legfrissebb szüretekből és lepárlásokból, hogy rátaláljanak a szín, illat és állag elemzése alapján a legtökéletesebb illóolajra, és ezután a palackozás is kézzel történik.

#5

Az NHR Organic Oils folyamatos kutatásokkal és vizsgálati programokkal biztosítja a következetesen magas minőséget, és a termékkínálatuk is folyamatosan bővül újabb illóolajokkal, amiket az Aurantium egytől-egyig el szeretne hozni nektek. 

#6

Az NHR Organic Oils és az Aurantium nagyon fontosnak tartja a 100%-os átláthatóságot egy olyan piacon, ahol sokszor nehezen lehet hozzáférni hitelesítő információkhoz és dokumentumokhoz. A honlapunkon többféle dátumozott minősítő tanúsítvány letölthető külön minden illóolajról. 

#7

Az illóolajok származási helye nagyban befolyásolhatja a minőségüket, és nagyon kevés olyan illóolaj márka van jelenleg a piacon, aminél ez fel van tüntetve a termékeken. Az NHR bio illóolajok 100%-osan nyomonkövethetőek: egy adott olaj eredete minden dobozon jelölve van, ami akár beszerzésenként változhat! 

#8

Az NHR az illóolajait egyben csomagolja és tárolja is: a szabadalmaztatásra váró NHR fémdobozok 100%-osan fényvédőek, ami több védelmet nyújt az általában használt barna üvegeknél, és a teljesen egyedi átlátszó üvegeken keresztül látni lehet az illóolajok különböző színeit, árnyalatait, amit jelenleg semmilyen más illóolaj márka nem alkalmaz. 

#9

Az NHR nem használ emulgeálószereket, mesterséges színezékeket és illatanyagokat, szintetikus adalékanyagokat, GMO-kat, és az illóolajok semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak. Más természetes vagy bio termék gyártók 99%-a használ valamilyen tartósítószert, ami a tömeges palackozásnál nagyon előnyös a hosszabb szavatossági idő eléréséhez, de ennek sajnos meg van az ára. Az NHR nem ad alább a bio termékeik tisztaságából, ezert csak kis tételekben palackoz, hogy amikor rendelnek tőlük, az illóolajok maximálisan frissek maradjanak. Bár az eltarthatóság emiatt valamivel rövidebb lesz (minimum 6 hónaptól 2 évig), de így valóban a legtisztább bio termékeket árulhatjuk nektek. 

#10

Az Aurantium olcsó postaköltséggel dolgozik, igyekszünk azonnal válaszolni bármilyen termékeinkkel, vagy aromaterápiával kapcsolatos kérdéseitekre, rendszeresen adunk érdekes információkat az illóolajokról, és tippeket, tanácsokat a felhasználásukhoz a Facebook oldalunkon és a blogunkban, és különböző állandó és szezonális árkedvezményekkel, nyereményjátékokkal és ingyenes ajándékmintákkal szeretnénk titeket bevezetni (és megtartani) a minőségi aromaterápia illatos-színes világába(n). 

 

Webáruház készítés